Δημοσιεύθηκε στις 16.02.17

4 ξενοδοχεία της Kanika στα TripAdvisor Travellers' Choice Awards

Τα Ξενοδοχεία Kanika κερδίζουν πληθώρα βραβείων TripAdvisor

Δική σας βαθμολογία: 
No votes yet
  • TIME OUT SAYS
  • DETAILS
  • USERS SAY
TIME OUT SAYS

Τίμησε για ακόμη μια φορά την Κύπρο μας και την ξενοδοχειακή βιομηχανία η αλυσίδα ξενοδοχείων Kanika Hotels που σημείωσαν υψηλές κατατάξεις στο TripAdvisor για το 2017, γεγονός που τοποθετεί τον όμιλο στην κορυφή του 1% του συνόλου των ξενοδοχείων στην πλατφόρμα του TripΑdvisor.


Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα ξενοδοχεία του Ομίλου, που βρίσκονται στην Αγία Νάπα, Πάφο και Λεμεσό κέρδισαν βραβεία Travellers' Choice 2017. Συγκεκριμένα, τα ξενοδοχεία κατατάσσονται μέσα στα 25 Καλύτερα ξενοδοχεία σε διάφορες κατηγορίες, με βάση τη χώρα, την ήπειρο, αλλά και τον κόσμο. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι, όλα τα ξενοδοχεία Kanika κατατάσσονται μέσα στα κορυφαία 25 ξενοδοχεία στην Κύπρο.

Το Olympic Lagoon Resort στην Πάφο, το οποίο έκλεισε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του συνεχίζει να εντυπωσιάζει, με τις φιλικές προς την οικογένεια εγκαταστάσεις του, αλλά και τις πινελιές πολυτελείας που κάνουν τη διαφορά. Το ξενοδοχείο κατέκτησε έξι βραβεία Travellers' Choice, λαμβάνοντας την 20η θέση ανάμεσα στα 25 Καλύτερα ξενοδοχεία για οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Το Olympic Lagoon Resort στην Πάφο, είναι το μόνο ξενοδοχείο στην Κύπρο το οποίο συμπεριλήφθηκε σε αυτή την παγκόσμια κατηγορία. Επιπλέον, το ξενοδοχείο συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στα 25 Καλύτερα ξενοδοχεία για οικογένειες στην Ευρώπη και έλαβε την 1η θέση, στα ξενοδοχεία για οικογένειες στην Κύπρο.
Το Olympic Lagoon Resort στην Αγία Νάπα, το πρωτοποριακό αυτό πολυτελές all-inclusive ξενοδοχείο, που βασίζεται σε ένα ήδη βραβευμένο concept, καταφέρνει συνεχώς να κερδίζει τις καρδιές των επισκεπτών κάθε ηλικίας. Συνολικά, το ξενοδοχείο έλαβε 4 βραβεία, στα οποία συγκαταλέγετε και μία κατάταξη μεταξύ των 25 Καλύτερων ξενοδοχείων για οικογένειες στην Ευρώπη, και 2η θέση ανάμεσα στα 25 Καλύτερα ξενοδοχεία για οικογένειες στην Κύπρο.Το Alexander the Great Beach Hotel στην Πάφο, με την ιδιαίτερη κομψότητα που το χαρακτηρίζει, κέρδισε τρία βραβεία Travellers' Choice και κατέλαβε την 9η θέση ανάμεσα στα 25 Καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο για ζευγάρια.Το Elias Beach Hotel που βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη πόλη της Λεμεσού, διατήρησε τη μακροχρόνια δημοτικότητά του μεταξύ των επισκεπτών όλων των ηλικιών από όλο τον κόσμο, και κατέλαβε την 9η θέση ανάμεσα στα 25 Καλύτερα ξενοδοχεία για οικογένειες στην Κύπρο.

Είναι με ιδιαίτερη τιμή που τα ξενοδοχεία του ομίλου Kanika λαμβάνουν τις τόσο θετικές κριτικές των επισκεπτών, οι οποίες κατ' επέκταση οδήγησαν στην κατάκτηση όλων αυτών των πολύ σημαντικών βραβείων. Αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι επισκέπτες των ξενοδοχείων της Kanika αναγνωρίζουν και εκτιμούν τις συνεχιζόμενες προσπάθειες του Ομίλου, να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και προτιμήσεις της αγοράς. Είναι λόγω αυτής ακριβώς της πολιτικής της συνεχούς έρευνας και καινοτομίας, που ο Όμιλος διατηρεί ηγετική φυσιογνωμία στον τομέα της φιλοξενίας στην Κύπρο.

DETAILS
Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Τηλ. Επικ.:
  • E-mail:
USERS SAY

AGENDA

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες ακόμη

10 φινετσάτα εστιατόρια βρήκαν στέγη σε εντυπωσιακά αρχοντικά
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

10 φινετσάτα εστιατόρια βρήκαν στέγη σε εντυπωσιακά αρχοντικά

Αναπαλαιωμένα αρχοντικά μίας άλλης εποχής έγιναν η στέγη για περίτεχνους και ατμοσφαιρικούς χώρους ε...

Ανακαλύψαμε μία υπέροχη φάρμα, που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους
THINGS TO DO

Ανακαλύψαμε μία υπέροχη φάρμα, που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους

Ένα υπέροχο πάρκο για πολλές δραστηριότητες, φαγητό και διασκέδαση

Ένα φεστιβάλ αποκλειστικά για γλυκά έρχεται στη Λευκωσία
THINGS TO DO

Ένα φεστιβάλ αποκλειστικά για γλυκά έρχεται στη Λευκωσία

Έτοιμάσου για το πιο λαχταριστό φεστιβάλ του 2018, το 1ο The Desserts Festival που θα πραγματοποιηθε...

Το "Mamma Mia!", το δημοφιλέστερο μιούζικαλ στον κόσμο έρχεται στην Κύπρο

Προσεχώς

Θέατρο
Το "Mamma Mia!", το δημοφιλέστερο μιούζικαλ στον κόσμο έρχεται στην Κύπρο
BACK TO TOP