Δημοσιεύθηκε στις 16.02.17

4 ξενοδοχεία της Kanika στα TripAdvisor Travellers' Choice Awards

Τα Ξενοδοχεία Kanika κερδίζουν πληθώρα βραβείων TripAdvisor

Δική σας βαθμολογία: 
No votes yet
  • TIME OUT SAYS
  • DETAILS
  • USERS SAY
TIME OUT SAYS

Τίμησε για ακόμη μια φορά την Κύπρο μας και την ξενοδοχειακή βιομηχανία η αλυσίδα ξενοδοχείων Kanika Hotels που σημείωσαν υψηλές κατατάξεις στο TripAdvisor για το 2017, γεγονός που τοποθετεί τον όμιλο στην κορυφή του 1% του συνόλου των ξενοδοχείων στην πλατφόρμα του TripΑdvisor.


Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα ξενοδοχεία του Ομίλου, που βρίσκονται στην Αγία Νάπα, Πάφο και Λεμεσό κέρδισαν βραβεία Travellers' Choice 2017. Συγκεκριμένα, τα ξενοδοχεία κατατάσσονται μέσα στα 25 Καλύτερα ξενοδοχεία σε διάφορες κατηγορίες, με βάση τη χώρα, την ήπειρο, αλλά και τον κόσμο. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι, όλα τα ξενοδοχεία Kanika κατατάσσονται μέσα στα κορυφαία 25 ξενοδοχεία στην Κύπρο.

Το Olympic Lagoon Resort στην Πάφο, το οποίο έκλεισε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του συνεχίζει να εντυπωσιάζει, με τις φιλικές προς την οικογένεια εγκαταστάσεις του, αλλά και τις πινελιές πολυτελείας που κάνουν τη διαφορά. Το ξενοδοχείο κατέκτησε έξι βραβεία Travellers' Choice, λαμβάνοντας την 20η θέση ανάμεσα στα 25 Καλύτερα ξενοδοχεία για οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Το Olympic Lagoon Resort στην Πάφο, είναι το μόνο ξενοδοχείο στην Κύπρο το οποίο συμπεριλήφθηκε σε αυτή την παγκόσμια κατηγορία. Επιπλέον, το ξενοδοχείο συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στα 25 Καλύτερα ξενοδοχεία για οικογένειες στην Ευρώπη και έλαβε την 1η θέση, στα ξενοδοχεία για οικογένειες στην Κύπρο.
Το Olympic Lagoon Resort στην Αγία Νάπα, το πρωτοποριακό αυτό πολυτελές all-inclusive ξενοδοχείο, που βασίζεται σε ένα ήδη βραβευμένο concept, καταφέρνει συνεχώς να κερδίζει τις καρδιές των επισκεπτών κάθε ηλικίας. Συνολικά, το ξενοδοχείο έλαβε 4 βραβεία, στα οποία συγκαταλέγετε και μία κατάταξη μεταξύ των 25 Καλύτερων ξενοδοχείων για οικογένειες στην Ευρώπη, και 2η θέση ανάμεσα στα 25 Καλύτερα ξενοδοχεία για οικογένειες στην Κύπρο.Το Alexander the Great Beach Hotel στην Πάφο, με την ιδιαίτερη κομψότητα που το χαρακτηρίζει, κέρδισε τρία βραβεία Travellers' Choice και κατέλαβε την 9η θέση ανάμεσα στα 25 Καλύτερα ξενοδοχεία στην Κύπρο για ζευγάρια.Το Elias Beach Hotel που βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη πόλη της Λεμεσού, διατήρησε τη μακροχρόνια δημοτικότητά του μεταξύ των επισκεπτών όλων των ηλικιών από όλο τον κόσμο, και κατέλαβε την 9η θέση ανάμεσα στα 25 Καλύτερα ξενοδοχεία για οικογένειες στην Κύπρο.

Είναι με ιδιαίτερη τιμή που τα ξενοδοχεία του ομίλου Kanika λαμβάνουν τις τόσο θετικές κριτικές των επισκεπτών, οι οποίες κατ' επέκταση οδήγησαν στην κατάκτηση όλων αυτών των πολύ σημαντικών βραβείων. Αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι επισκέπτες των ξενοδοχείων της Kanika αναγνωρίζουν και εκτιμούν τις συνεχιζόμενες προσπάθειες του Ομίλου, να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες του, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και προτιμήσεις της αγοράς. Είναι λόγω αυτής ακριβώς της πολιτικής της συνεχούς έρευνας και καινοτομίας, που ο Όμιλος διατηρεί ηγετική φυσιογνωμία στον τομέα της φιλοξενίας στην Κύπρο.

DETAILS
Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Τηλ. Επικ.:
  • E-mail:
USERS SAY

AGENDA

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες ακόμη

Πάμε και πάλι για burgers στην ταράτσα
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Πάμε και πάλι για burgers στην ταράτσα

Το μπεργκεράδικο με την πιο όμορφη θέα επέστρεψε ανανεωμένο για τη νέα σεζόν 

Μάθαμε πότε ανοίγει η νέα, μεγάλη άφιξη του Πρωταρά
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Μάθαμε πότε ανοίγει η νέα, μεγάλη άφιξη του Πρωταρά

H νέα άφιξη φέρνει τη Μύκονο στον Πρωταρά 

Ανακαλύψαμε 3 σπιτάκια προς ενοικίαση βγαλμένα από παραμύθι
GUIDE

Ανακαλύψαμε 3 σπιτάκια προς ενοικίαση βγαλμένα από παραμύθι

Ένας ονειρικός οικισμός που δεν πιστεύαμε ότι βρίσκεται στην Κύπρο 

Ετοιμάσου για τo Living Color Music & Arts Festival

Προσεχώς

Things to Do
Ετοιμάσου για τo Living Color Music & Arts Festival
BACK TO TOP