Δημοσιεύθηκε στις 10.08.17

Το Image Theatre της Τσεχίας στα Κύπρια με την παράσταση παράσταση "The Best of Images"

Πρόκειται για μία παράσταση η οποία περιλαμβάνει μία επιλογή των καλύτερων παραστάσεων του Image Theatre με τις καλύτερές του συνθέσεις

Λεμεσός
Λευκωσία
ΕΩΣ23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Δική σας βαθμολογία: 
No votes yet
  • TIME OUT SAYS
  • DETAILS
  • FIND A THEATRE
  • USERS SAY
TIME OUT SAYS

Η παράσταση «The Best of Images» είναι μια επιλογή των καλύτερων παραστάσεων του Image Theatre με τις καλύτερες συνθέσεις χορού, ακροβατικών, κωμικών στοιχείων, χρωμάτων, εκπλήξεων και θαυμαστών σκηνών. Το σκοτάδι αυτού του μαύρου θεάτρου είναι γεμάτο φαντασία. Ο χορός αποτελεί μέσο έκφρασης συναισθημάτων αλλά χωρίς να λαμβάνει υπόψη πλέον τους νόμους της φυσικής. Η μουσική μετουσιώνει τα άψυχα σε ζωντανά και το απίστευτο γίνεται πραγματικότητα. Οι θεατές θα ζήσουν ένα όνειρο ενώ θα είναι ξύπνιοι. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή παράσταση για μεγάλους και μικρούς που θα ενθουσιάσει.

Η παράσταση αυτή αποτελεί μια εξερεύνηση σε έναν κόσμο φανταστικό που δεν πιστεύεις ότι υπάρχει. Το παραμύθι, η μυθοποίηση, η ακριβής εκτέλεση των οπτικών εφέ, το παιχνιδιάρικο ύφος των συγγραφέων αποτελούν τα εχέγγυα μιας παράστασης μέσα από την οποία διασκεδάζουν τόσο οι συντελεστές όσο και οι θεατές αφού πρόκειται για ένα ζωντανό θέατρο με ένα ζωντανό ακροατήριο.

IMAGE THEATRE
Το Image Theatre μέσω της 27χρονης πορείας του έχει αναπτύξει ένα δικό του ξεχωριστό στιλ. Χρησιμοποιεί την τεχνική του Μαύρου Θεάτρου σε συνδυασμό με στοιχεία μοντέρνου χορού, αυθεντικά κοστούμια, παντομίμα και διαδραστική επαφή με το κοινό. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της πολιτιστικής κουλτούρας της Τσεχίας και είναι πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο. Με περισσότερες από οκτώ χιλιάδες παραστάσεις στο ενεργητικό του και ακροατήριο πέραν των δύο εκατομμυρίων θεατών, ο στόχος του Image Theatre παραμένει ο ίδιος εδώ και 27 χρόνια, η ικανοποίηση του κάθε θεατή που θα έχει την τύχη να παρακολουθήσει τις παραστάσεις του.

Διάρκεια: 80'

DETAILS
FIND A THEATRE
ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΠΟΛΗ
Γρηγόρη Αυξεντίου 9 (χώρος παλαιού ΓΣΠ)
2223ΣΕΠ
Ώρα έναρξης: 22 Σεπ 20.30. Διπλή παράσταση 23 Σεπ 18.30 & 20.30. Πληροφορίες 70002212. Εισιτήρια €10/ €5. Προπώληση www.tickethour.com.cy και στα καταστήματα της ACS Couriers Παγκύπρια.
Αγίας Ζώνης 4, Πεντάδρομος
ΚΥΡ24 ΣΕΠ
Ώρα έναρξης: 20.30. Πληροφορίες 70002212 Εισιτήρια €10/ €5 Προπώληση www.tickethour.com.cy και στα καταστήματα της ACS Couriers Παγκύπρια
USERS SAY

AGENDA

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες ακόμη

10 μαγαζιά για τους λάτρεις του κρέατος
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

10 μαγαζιά για τους λάτρεις του κρέατος

Υποκύπτουμε στη χαρά του κρέατος σε μία δεκάδα από μαγαζιά σε Λευκωσία και Λεμεσό 

10 λόγοι για να πας Πεδουλά το σαββατοκύριακο
GUIDE

10 λόγοι για να πας Πεδουλά το σαββατοκύριακο

Αυτό το weekend εξορμούμε σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Κύπρου, στην κοιλάδα της Μαραθάσας...

9 όμορφα κουτούκια με μεζεδάκια και μουσική
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

9 όμορφα κουτούκια με μεζεδάκια και μουσική

Μικρά ταβερνάκια που κουβαλούν κάτι από τα παλιά, με εκλεκτά μεζεδάκια και ζωντανή μουσική για να πε...

Το κλασικό έργο του Α. Μίλλερ "Ψηλά από τη γέφυρα" στο Σατιρικό Θέατρο

Προσεχώς

Θέατρο
Το κλασικό έργο του Α. Μίλλερ "Ψηλά από τη γέφυρα" στο Σατιρικό Θέατρο
BACK TO TOP