Δημοσιεύθηκε στις 12.09.17

Αρχίζουν οι εργασίες οικοδόμησης για το νέο μεγάλο project της Λεμεσού

Αυτές τις μέρες διατίθενται στην αγορά τα διαμερίσματα που βρίσκονται στο τελευταίο και ψηλότερο σημείο του έργου με 27 ορόφους

Λεμεσός
Δική σας βαθμολογία: 
No votes yet
  • TIME OUT SAYS
  • DETAILS
  • USERS SAY
TIME OUT SAYS

Μετά την κορύφωση της επιτυχίας των πωλήσεων των πολυτελών διαμερισμάτων στα κτήρια Α και Β, το Limassol Del Mar διαθέτει στην αγορά τα διαμερίσματα που βρίσκονται στο τελευταίο και ψηλότερο του έργου με 27 ορόφους, για τα οποία ήδη έχουν γίνει πωλήσεις.

Τα διαμερίσματα αυτά θα ξεχωρίζουν τόσο από τον εσωτερικό τους σχεδιασμό όσο και από τις προδιαγραφές τους, αφού σχεδόν όλα θα έχουν την υπογραφή διεθνών οίκων, ενώ θα παρέχονται πεντάστερες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, ώστε να ικανοποιούνται οι υψηλές απαιτήσεις των υποψηφίων αγοραστών.

Από την πρώτη μέρα της «γέννησης» του ήδη παγκοσμίως βραβευμένου αναπτυξιακού έργου της Λεμεσού, η κοινοπραξία των ομίλων Λεπτός και Ζαβός ανέβασε τον πήχη ποιότητας πολύ ψηλά, αφού για έργα τέτοιου βεληνεκούς απαιτείται αυστηρή προσήλωση στην αρτιότητα και στον επαγγελματισμό με γνώμονα την ασφάλεια, την άνεση και το άψογο αποτέλεσμα.

Αυτές τις μέρες, η ομάδα του Limassol Del Mar δουλεύει εντατικά για την οργάνωση μιας εκδήλωσης που θα επισημοποιήσει την έναρξη των εργασιών οικοδόμησης που θα γίνει τον Οκτώβριο. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο οποίος και θα τοποθετήσει τον θεμέλιο λίθο.

Η εορταστική αυτή εκδήλωση έχει ιδιαίτερη σημασία για την εταιρεία εφόσον σηματοδοτεί μια σειρά επιτυχιών της, όπως η επιτυχία των πωλήσεων και συγχρόνως αποτελεί μια ανταμοιβή για τις μακρόχρονες και επίμονες προσπάθειες για τη σωστή προώθηση, ενημέρωση και τοποθέτηση του έργου στην αγορά. Η εκδήλωση αναμένεται να αποτελέσει ίσως τηn πιο κορυφαία οργάνωση και παρουσίαση που έγινε ποτέ στο είδος της στην Κύπρο.

Η έναρξη εργασιών θα σηματοδοτήσει την επιτυχημένη πορεία του έργου, αφού εκατοντάδες άνθρωποι θα εργοδοτηθούν άμεσα ή έμμεσα και θα απαντήσει στην υπόσχεση των αγοραστών του για την έγκαιρη παράδοση των διαμερισμάτων τους. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν πυρετωδώς με στόχο την ολοκλήρωση και παράδοση των διαμερισμάτων στα κτήρια Α και Β, του Le Plaza Del Mar και όλων των υπηρεσιών που θα βρίσκονται στον 3ο όροφο εντός του 2019.

DETAILS
Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Τηλ. Επικ.:
  • E-mail:
USERS SAY

AGENDA

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες ακόμη

8 πολύ καλοί λόγοι για να πας στον Φαρμακά το σαββατοκύριακο
GUIDE

8 πολύ καλοί λόγοι για να πας στον Φαρμακά το σαββατοκύριακο

Μία μίνι εκδρομή μέχρι τον πανέμορφο Φαρμακά της επαρχίας Λευκωσίας αυτό το σαββατοκύριακο 

Η Cyprus Airways προσφέρει δωρεάν εισιτήρια στους επηρεαζόμενους επιβάτες της COBALT
GUIDE

Η Cyprus Airways προσφέρει δωρεάν εισιτήρια στους επηρεαζόμενους επιβάτες της COBALT

Η Cyprus Airways εκφράζει τη λύπη της για την αναστολή των εργασιών της εταιρείας Cobalt και τη συμπ...

Παραμυθούπολη Χριστουγέννων: μάθε πότε ανοίγει τις πόρτες της
THINGS TO DO

Παραμυθούπολη Χριστουγέννων: μάθε πότε ανοίγει τις πόρτες της

Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για την Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων στο Στρόβολο και σου τις μ...

Η επιτυχημένη "Ειρήνη" του Αριστοφάνη ταξιδεύει από την Ελλάδα στην Κύπρο

Προσεχώς

Θέατρο
Η επιτυχημένη "Ειρήνη" του Αριστοφάνη ταξιδεύει από την Ελλάδα στην Κύπρο
BACK TO TOP