Δημοσιεύθηκε στις 14.11.17

Δημοπρασία από τον οίκο Καπόπουλο

Ο οίκος δημοπρασιών πραγματοποιεί στη Λευκωσία την ετήσια χειμερινή δημοπρασία του

Λευκωσία
Δική σας βαθμολογία: 
No votes yet
  • TIME OUT SAYS
  • USERS SAY
TIME OUT SAYS

Ο οίκος δημοπρασιών KAPOPOULOS AUCTION HOUSE (CYPRUS) LTD πραγματοποιεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο HILTON  στην αίθουσα “Akamas” (19.00) στη Λευκωσία την ετήσια χειμερινή δημοπρασία του.  Η δημοπρασία περιλαμβάνει έργα κορυφαίων Κυπρίων, Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, ανάμεσα στα οποία το φιλότεχνο κοινό, θα ανακαλύψει πολλές προσφορές και ειδικές φιλικές τιμές. Μάλιστα ο οίκος δημοπρασιών KAPOPOULOS AUCTION HOUSE (CYPRUS) LTD, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης προς το κοινό που υποστηρίζει την παρουσία του οίκου στην μεγαλόνησο όλα αυτά τα χρόνια, έχει συμπεριλάβει περισσότερα από 10 έργα τα οποία θα ξεκινήσουν με ελεύθερη τιμή εκκίνησης για τους συμμετέχοντες στη δημοπρασία. Μια βραδιά με την οποία θα καλωσορίσουμε τις γιορτές σε μια φιλική ατμόσφαιρα.

Ως σήμερα ο Οίκος Δημοπρασιών KAPOPOULOS AUCTION HOUSE (CYPRUS) LTD έχει διοργανώσει με μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο περισσότερες από είκοσι δημοπρασίες, οι οποίες έφεραν στην αγορά σπάνια και εξαιρετικά έργα και παρείχαν στους συλλέκτες μια αξέχαστη εμπειρία τέχνης.  Σε αυτή την δημοπρασία θα δημοπρατηθούν έργα σημαντικών καλλιτεχνών ανάμεσα στους οποίους οι: Α. Φασιανός, Γ. Σταθόπουλος, Κ. Τσόκλης, Δ. Μυταράς, Β. Σπεράντζας, Ν. Γκίκας, Κ. Γιαννικούρης, A. Μακαρίου, Α. Λάβδας, Β. Ιωαννίδης,  Χ. Μπαλαμπανίδης, Α. Ασπρόφτας, Γ. Σκοτεινός, Θ. Πανταλέων, Π. Σάμιος, Α. Κάραγιαν, Γ. Κούτρικας, Α. Ευσταθίου, Δ. Γέρος, Gerstein, Corbidge, Κ. Γεωργίου, Κ. Βαλαής, Γ. Χιούς, Erro, Spark, Τ. Χώνιας, Β. Αντωνάκος,

Το φιλότεχνο κοινό μπορεί να δει τα έργα στην διήμερη έκθεση που θα πραγματοποιηθεί πριν την δημοπρασία, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017  10.00 – 21.00 και την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 10.00 – 14.00 στο ξενοδοχείο HILTON στην Λευκωσία.

Η χειμερινή δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στην Λευκωσία στο Ξενοδοχείο Hilton, Αίθουσα “Akamas”, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 ώρα 19.00.

Για να δείτε τον κατάλογο και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα μας: www.kapopoulosauctionscy.com και στο τηλ: +357 25 348400

Γραπτές Προσφορές γίνονται δεκτές στα:

Φαξ: +357 25 359458, Ε-mail: kapcyauctions@cytanet.com.cy

Γράφει Π.Ι.Β.

USERS SAY

AGENDA

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες ακόμη

8 λόγοι για να πας στο Πελέντρι αυτό το weekend
GUIDE

8 λόγοι για να πας στο Πελέντρι αυτό το weekend

Ένα χωριό που τα έχει όλα! 

Πάμε Πελέντρι στο Φεστιβάλ Ζιβανίας και αναβίωση του τρύγου
THINGS TO DO

Πάμε Πελέντρι στο Φεστιβάλ Ζιβανίας και αναβίωση του τρύγου

Tο κατεξοχήν κυπριακό ποτό, η ζιβανία, έχει την τιμητική του αυτό το σαββατοκύριακο με πλούσιο πρόγρ...

Για ψάρι το μεσημέρι στη Λευκωσία
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Για ψάρι το μεσημέρι στη Λευκωσία

9+1 εστιατόρια στην πρωτεύουσα σε σερβίρουν καλό ψάρι καθημερινά και σαββατοκύριακα 

Εικαστική έκθεση "Rooms to Contemplate"

Προσεχώς

Τέχνη
Εικαστική έκθεση "Rooms to Contemplate"
BACK TO TOP