Δημοσιεύθηκε στις 17.11.17

Διάσημα μουστάκια πάνε για ξύρισμα στο Almyra

Ο μουσικός Τεύκρος Νεοκλέους, ο δρομέας Σταύρος Κακουρίδης και το προσωπικό των Thanos Hotels στηρίζουν το Movember Cyprus

Πάφος
ΕΩΣ30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Δική σας βαθμολογία: 
No votes yet
  • TIME OUT SAYS
  • DETAILS
  • USERS SAY
TIME OUT SAYS

Την πρόσκληση-πρόκληση να ξυρίσουν τα μουστάκια τους αποδέχθηκαν ο αγαπημένος μουσικός Τεύκρος Νεοκλέους και ο γνωστός δρομέας και πρόεδρος του Σωματείου Δρομέων Πάφου «Στέλιoς Κυριακίδης», Σταύρος Κακουρίδης, συμμετέχοντας στην εκστρατεία Movember Cyprus 2017, την οποία στηρίζει και φέτος ο όμιλος Thanos Hotels.

Το ξύρισμα θα γίνει κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, στις 15:30, στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο. Στην εκδήλωση  θα λάβουν μέρος και αρκετά μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου.

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας όπου άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τον αντρικό καρκίνο και την ψυχική υγεία των αντρών. Η διεύθυνση και το προσωπικό του ομίλου Thanos Hotels έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία αυτή, διοργανώνοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά φιλανθρωπική εκδήλωση.

Ο Τεύκρος Νεοκλέους, ο οποίος από το 2009 συνεργάζεται με τα ξενοδοχεία Anassa, Almyra και Annabelle, δέχθηκε την πρόσκληση-πρόκληση να ξυρίσει το μουστάκι του, ενισχύοντας με το δικό του τρόπο την εκστρατεία πρόληψης του αντρικού καρκίνου. Το διάσημο μουστάκι του… ηλικίας 35 ετών θα «θυσιάσει» και ο Σταύρος Κακουρίδης, πρόεδρος του Σωματείου Δρομέων Πάφου «Στέλιoς Κυριακίδης» και διοργανωτής του Logicom Cyprus Marathon, συνδυάζοντάς το και με τις εκδηλώσεις για τα 30χρονα από το θάνατο του υπεραθλητή Στέλιου Κυριακίδη.

Στόχος είναι η συλλογή χρηματικού ποσού €3000 για ενίσχυση του Movember Foundation και του Europa Uomo Κύπρου. Η προσπάθεια για τη συλλογή του χρηματικού ποσού μπορεί να ενισχυθεί μέσω της αγοράς συλλεκτικών δώρων που διατίθενται προς πώληση στο ξενοδοχείο Almyra ή κάνοντας εισφορά στο λογαριασμό του Movember Cyprus CY46002001950000357023943757, BCYPCY2N με την περιγραφή Challenge Tefkros ή Shave Stavros.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την Ξένια Κυριάκου, τμήμα πωλήσεων ΤΗΑΝΟS Hotels and Resorts, στο 26 888705 / sales@thanoshotels.com ή με τη Βερόνικα Νικολάου, ΓΝΩΡΑ Σύμβουλοι Επικοινωνίας στο 22 441922 / vnicolaou@gnora.com

DETAILS
Almyra Hotel
Χρήσιμες πληροφορίες:
Λεωφόρος Ποσειδώνος 12, Κάτω Πάφος, Πάφος
Διαθέσιμο Parking
Gmap: 
USERS SAY

AGENDA

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες ακόμη

10 σούπερ εκδρομές για το Πάσχα
GUIDE

10 σούπερ εκδρομές για το Πάσχα

Παίρνουμε τα όρη και τις πεδιάδες και κάνουμε Πάσχα στο χωριό!

40 μαγαζιά για ψάρια και θαλασσινά την 25η Μαρτίου
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

40 μαγαζιά για ψάρια και θαλασσινά την 25η Μαρτίου

Εκλεκτό ψάρι, καλαμαράκι, χταποδάκι και όλα τα καλά της θάλασσας σε αγαπημένα μαγαζιά της Κύπρου

To πρώτο tequila bar ανοίγει την Παρασκευή στην Κύπρο
BARS & CLUBS

To πρώτο tequila bar ανοίγει την Παρασκευή στην Κύπρο

Ένα πρωτότυπο στέκι για τα δεδομένα της Κύπρου θα κάνει την εμφάνισή του στην παλιά Λευκωσία 

Έργα του Σωτήρη Ιωάννου

Προσεχώς

Τέχνη
Έργα του Σωτήρη Ιωάννου
BACK TO TOP