Δημοσιεύθηκε στις 22.02.18

Ανάμεσα στις καλύτερες του κόσμου βρέθηκε παραλία του Πρωταρά

Σύμφωνα με το Trip Advisor 3 παραλίες της Αγίας Νάπας και του Πρωταρά βρίσκονται σε ψηλές θέσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και διεθνώς 

Αμμόχωστος
Δική σας βαθμολογία: 
No votes yet
  • TIME OUT SAYS
  • DETAILS
  • USERS SAY
TIME OUT SAYS

Μεγάλη τιμητική διάκριση πέτυχαν για μία ακόμη φορά 3 παραλίες της επαρχίας Αμμοχώστου αφού βρέθηκαν στις 25 καλύτερες τις Ευρώπης εκ των οποίων η μια στις καλύτερες 25 του κόσμου. Συμφώνα με τις βαθμολογίες που ανακοίνωσε ο γνωστός ιστότοπος  tripadvisor  οι μοναδικές παραλίες της επαρχίας Αμμοχώστου έχουν λάβει τις ακόλουθες θέσεις:

> Fig Tree Bay , Πρωταράς, 13η παγκοσμίως και 4η στην Ευρώπη
> Κόννος, Αγία Νάπα-Πρωταράς, 12η θέση στην Ευρώπη
> Μακρόνησσος, Αγία Ναπα, 18η θέση στην Ευρώπη

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας και Πρόεδρος της Εταιρίας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής της Επαρχίας Αμμοχώστου κ. Γιάννης Καρούσος δήλωσε ότι «οι βραβεύσεις είναι συνεχόμενες και αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων στους Δήμους Παραλιμνίου και Αγίας Νάπας». Βλέπουμε πρόσθεσε ότι «χρόνο με το χρόνο η βαθμολόγησή μας βελτιώνεται και πλέον έχουμε παραλίες που είναι ανάμεσα στις καλύτερες όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στον κόσμο.

Υπογράμμισε επίσης, ότι «η σωστή διαχείριση που γίνεται στις παραλίες μας τα τελευταία χρόνια και οι αλλαγές που εφαρμόσαμε όπως η ίδια διαχείριση και η αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών, άρχισε να φέρνει αποτελέσματα.  Οι βραβεύσεις σημείωσε και η βαθμολόγηση της Τrip-Advisor είναι εξαιρετικής σημασίας αφού πρόκειται για ένα ιστότοπο, στον οποίο οι μηνιαίες επισκέψεις ξεπερνούν τα 200 εκατομμύρια».

«Εάν είπε ο Πρόεδρος της ΕΤΑΠ «γίνουν κάποιες αλλαγές για να μπορούμε να αναβαθμίσουμε περαιτέρω τις παραλίες μας, τότε θα μπορούμε εύκολα τα επόμενα χρόνια να βελτιωθούμε περισσότερο».  Θα πρέπει τόνισε,  «να αλλάξουν κάποιοι περιορισμοί στους κανονισμούς για να μπορέσουμε να τις αναβαθμίσουμε».

Πρόσθεσε επίσης, ότι θα πρέπει «να επενδύσουμε σε αυτές τις βραβεύσεις, να τις προωθήσουμε, να προβληθεί σε όλο τον κόσμο ότι υπάρχει ένας προορισμός που διαθέτει 3 από τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης και μια από τις καλύτερες στον κόσμο. 

«Ξεκινήσαμε ήδη στην Επαρχία Αμμοχώστου  να προβάλουμε τη συγκεκριμένη βράβευση και αναμένουμε ότι θα αξιοποιηθεί με έξυπνο και δημιουργικό τρόπο από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού.  Θα πρέπει  τόνισε τέτοιου είδους οι βραβεύσεις να προβάλλονται στο εξωτερικό και να κοινοποιούνται στους τουριστικούς πράκτορες και στον απλό κόσμο.

«Αυτές οι βαθμολογήσεις και βραβεύσεις»  ανέφερε ο κ. Καρούσος «είναι δυναμικά εργαλεία προώθησης του τουρισμού μας και θα πρέπει να προωθηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο».

DETAILS
Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Τηλ. Επικ.:
  • E-mail:
USERS SAY

AGENDA

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες ακόμη

10 σούπερ εκδρομές για το Πάσχα
GUIDE

10 σούπερ εκδρομές για το Πάσχα

Παίρνουμε τα όρη και τις πεδιάδες και κάνουμε Πάσχα στο χωριό!

Ένα κατάστημα που πουλάει μόνο παπάκια μόλις άνοιξε στην Κύπρο!
SHOPPING

Ένα κατάστημα που πουλάει μόνο παπάκια μόλις άνοιξε στην Κύπρο!

Ένα μοναδικό για την Κύπρο concept store έκανε μόλις σήμερα την εμφάνισή του και σίγουρα θέλουμε να ...

10 στέκια που τρως φθηνά στη Λευκωσία
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

10 στέκια που τρως φθηνά στη Λευκωσία

Μαγαζιά της πρωτεύουσας για low budget έξοδο

Ο Δήμος Αγίας Νάπας ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για τον Κατακλυσμό

Προσεχώς

Things to Do
Ο Δήμος Αγίας Νάπας ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για τον Κατακλυσμό
BACK TO TOP