Δημοσιεύθηκε στις 19.03.18

Κυπριακή πατέντα με σοκολατένια κουτάλια

Καινοτόμο προϊόν από μια ομάδα Κύπριων μαθητών

Δική σας βαθμολογία: 
No votes yet
  • TIME OUT SAYS
  • USERS SAY
TIME OUT SAYS

Η ομάδα η οποία απαρτίζεται από 6 μαθητές του PASCAL English School Λευκωσίας δημιούργησε στο πλαίσιο του διαγωνισμού Junior Achievement Cyprus, την εταιρεία «Chocsticks», η οποία παράγει ένα εξαιρετικά καινοτόμο προϊόν.

Το προϊόν είναι ένα ξύλινο, επαναχρησιμοποιήσιμο κουτάλι, το οποίο καλύπτεται από οργανική σοκολάτα σε τρεις γεύσεις (αυθεντική σοκολάτα, καφέ, και αλατισμένη καραμέλα), τα οποία μπορούν να λιώσουν στο ζεστό γάλα και να έχουν ένα φανταστικό πλούσιο σε γεύση ρόφημα.

Μια σημαντική πτυχή της εταιρείας είναι ότι επικεντρώνεται στη χρήση του κακάο διαμέσου του Δίκαιου Εμπορίου (Fair Trade) προκειμένου να εξασφαλίσει στους αγρότες  κέρδη δίκαιου εισοδήματος.

Το δίκαιο εμπόριο είναι πιστοποιημένη οργάνωση που εργάζεται σκληρά για να διασφαλίσει ότι οι αγρότες δεν θα τύχουν εκμετάλλευσης από  τους μεγαλύτερους παραγωγούς σοκολάτας.

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα στο Breakfast at Teafunny’s (Λεωφόρος Λεμεσού) και στο The Mall of Cyprus, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Junior Achievement, στις 25 Μαρτίου από τις 14:00-19:00.

Επίσης μπορείτε να κάνετε like  στη σελίδα Chocsticks(link is external) στο Facebook, και στο λογαριασμό Chocstickscy(link is external) στο Instagram για να παραγγείλετε τα προϊόντα.

Η εταιρεία «Chocsticks» απαρτίζεται από τους ακόλουθους 6 μαθητές: Alexandra Bjornstad (Διευθύνων Σύμβουλος), Αλκίνοος Κωνσταντινίδης (Διευθυντής Παραγωγής), Διoνύσης Ηρακλέους  (Διευθυντής Πωλήσεων), Νεφέλη Ασπρή (Οικονομικός Διευθυντής) και Παναγιώτης Πούννας( Διαχειριστής Δημοσίων Σχέσεων).

Το Junior Achievement είναι ένας διαγωνισμός που επιτρέπει στους νέους επιχειρηματίες να χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητά τους μαζί με τις διαχειριστικές και οικονομικές τους δεξιότητες για να δημιουργήσουν μια επιχείρηση  η οποία να  είναι εξ ολοκλήρου δική τους.

Οι νέοι επιχειρηματίες αναλαμβάνουν διαφορετικούς ρόλους της εταιρείας και κάθε εταιρεία αυξάνει το κεφάλαιο από μετοχές.

USERS SAY

AGENDA

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες ακόμη

Το "Mamma Mia" με τη Δέσποινα Βανδή έρχεται Κύπρο
ΘΕΑΤΡΟ

Το "Mamma Mia" με τη Δέσποινα Βανδή έρχεται Κύπρο

Το πιο απολαυστικό musical που, για δύο χρόνια, 'εσπασε τα ταμεία στην Ελλάδα, ταξιδεύει για πα...

To πρώτο περιστρεφόμενο lounge bar της Κύπρου ανοίγει απόψε
BARS & CLUBS

To πρώτο περιστρεφόμενο lounge bar της Κύπρου ανοίγει απόψε

Ένα πρωτότυπο στέκι που ανοίγει σήμερα και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις 

Ταινίες κάτω από τ' αστέρια στα θερινά σινεμά της Κύπρου
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡAΦΟΣ

Ταινίες κάτω από τ' αστέρια στα θερινά σινεμά της Κύπρου

Πού θα δούμε φέτος υπαίθριες προβολές ταινιών σε όλη την Κύπρο 

Οι "Εκκλησιάζουσες" του Αλέξανδρου Ρήγα στην Κύπρο για περιοδεία

Προσεχώς

Θέατρο
Οι "Εκκλησιάζουσες" του Αλέξανδρου Ρήγα στην Κύπρο για περιοδεία
BACK TO TOP