Δημοσιεύθηκε στις 19.03.18

Κυπριακή πατέντα με σοκολατένια κουτάλια

Καινοτόμο προϊόν από μια ομάδα Κύπριων μαθητών

Δική σας βαθμολογία: 
No votes yet
  • TIME OUT SAYS
  • USERS SAY
TIME OUT SAYS

Η ομάδα η οποία απαρτίζεται από 6 μαθητές του PASCAL English School Λευκωσίας δημιούργησε στο πλαίσιο του διαγωνισμού Junior Achievement Cyprus, την εταιρεία «Chocsticks», η οποία παράγει ένα εξαιρετικά καινοτόμο προϊόν.

Το προϊόν είναι ένα ξύλινο, επαναχρησιμοποιήσιμο κουτάλι, το οποίο καλύπτεται από οργανική σοκολάτα σε τρεις γεύσεις (αυθεντική σοκολάτα, καφέ, και αλατισμένη καραμέλα), τα οποία μπορούν να λιώσουν στο ζεστό γάλα και να έχουν ένα φανταστικό πλούσιο σε γεύση ρόφημα.

Μια σημαντική πτυχή της εταιρείας είναι ότι επικεντρώνεται στη χρήση του κακάο διαμέσου του Δίκαιου Εμπορίου (Fair Trade) προκειμένου να εξασφαλίσει στους αγρότες  κέρδη δίκαιου εισοδήματος.

Το δίκαιο εμπόριο είναι πιστοποιημένη οργάνωση που εργάζεται σκληρά για να διασφαλίσει ότι οι αγρότες δεν θα τύχουν εκμετάλλευσης από  τους μεγαλύτερους παραγωγούς σοκολάτας.

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα στο Breakfast at Teafunny’s (Λεωφόρος Λεμεσού) και στο The Mall of Cyprus, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Junior Achievement, στις 25 Μαρτίου από τις 14:00-19:00.

Επίσης μπορείτε να κάνετε like  στη σελίδα Chocsticks(link is external) στο Facebook, και στο λογαριασμό Chocstickscy(link is external) στο Instagram για να παραγγείλετε τα προϊόντα.

Η εταιρεία «Chocsticks» απαρτίζεται από τους ακόλουθους 6 μαθητές: Alexandra Bjornstad (Διευθύνων Σύμβουλος), Αλκίνοος Κωνσταντινίδης (Διευθυντής Παραγωγής), Διoνύσης Ηρακλέους  (Διευθυντής Πωλήσεων), Νεφέλη Ασπρή (Οικονομικός Διευθυντής) και Παναγιώτης Πούννας( Διαχειριστής Δημοσίων Σχέσεων).

Το Junior Achievement είναι ένας διαγωνισμός που επιτρέπει στους νέους επιχειρηματίες να χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητά τους μαζί με τις διαχειριστικές και οικονομικές τους δεξιότητες για να δημιουργήσουν μια επιχείρηση  η οποία να  είναι εξ ολοκλήρου δική τους.

Οι νέοι επιχειρηματίες αναλαμβάνουν διαφορετικούς ρόλους της εταιρείας και κάθε εταιρεία αυξάνει το κεφάλαιο από μετοχές.

USERS SAY

AGENDA

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες ακόμη

Ένα σεμινάριο για όσους φοβούνται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο!
THINGS TO DO

Ένα σεμινάριο για όσους φοβούνται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο!

Ξεπέρασε το φόβο σου για την πτήση, άμεσα!

10 λόγοι για να πας Καλοπαναγιώτη το σαββατοκύριακο
GUIDE

10 λόγοι για να πας Καλοπαναγιώτη το σαββατοκύριακο

Εξερεύνησε ένα από τα πιο όμορφα ορεινά θέρετρα του νησιού που πραγματοποιεί αυτό το τριήμερο το 2ο ...

Έρχεται ένα πολύ όμορφο φεστιβάλ στα στενά δρομάκια του Κόρνου
THINGS TO DO

Έρχεται ένα πολύ όμορφο φεστιβάλ στα στενά δρομάκια του Κόρνου

Πάμε Κόρνο για το Φεστιβάλ Κόκκινου Πηλού 

Γιορτή για την ελιά στην Ανώγυρα

Προσεχώς

Things to Do
Γιορτή για την ελιά στην Ανώγυρα
BACK TO TOP