Δημοσιεύθηκε στις 18.06.18

Κέρδισε προσκλήσεις για τις συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια

Δύο πολύ ωραίες μουσικές βραδιές έρχονται και το Time Out σου δίνει την ευκαιρία να βρεθείς κι εσύ εκεί! 

Δική σας βαθμολογία: 
No votes yet
  • TIME OUT SAYS
  • USERS SAY
TIME OUT SAYS

«Δεν ζητάω πολλά», μία «Λόλα», ένας «Φάρος» μα… «Πού να βρω μια να σου μοιάζει» επειδή είναι «Ένα Λιμάνι η καρδιά σου», όλα αυτά είναι οι ιστορίες μας ντυμένες με τις μουσικές του Κωστή Μαραβέγια. Με την ικανότητα του να μετατρέπει όλες του τις συναυλίες σε ένα μεγάλο πάρτι, οπού μικροί και μεγάλοι ακολουθούν τον ρυθμό του, σε κάνει να ξεχνάς άγχη, υποχρεώσεις και αρνητισμούς. Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί. Ο κόσμος τον εκτιμά και τον ακολουθεί για πολλούς λόγους. Αφήνεται χωρίς δεύτερη σκέψη, για δυο ώρες, να ταυτιστεί μαζί του, να νιώσει τη χαρά του, να ενστερνιστεί την αισιοδοξία του, που τη διατηρεί ακέραια στο πείσμα των καιρών, να νιώσει τις μποέμ ιστορίες που του αφηγείται μέσα, και ανάμεσα, στα τραγούδια.

Την Πέμπτη 28/06 στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στη Λεμεσό και την Παρασκευή, 29/06, στο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία, θα ζήσουμε δύο μαγευτικές βραδιές με βασικό μήνυμα τη μουσική, την αγάπη και τη χαρά! Σύμμαχός του σε αυτή τη μουσική συνωμοσία το Ράδιο Πρώτο.

Εάν θέλετε κι εσείς να είστε εκεί, διεκδικήστε στη σελίδα του Time Out Cyprus στο facebook μία από τις 5 διπλές προσκλήσεις για κάθε μία από τις δύο συναυλίες.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
1. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό του 'Time Out' θα συμμετέχουν σε κλήρωση που θα γίνει στα γραφεία του 'Time Out' στον Εκδοτικό Οίκο Δία, στην Λεωφόρο Άντη Χατζηκωστή και γωνία Λεωφόρου Αρχαγγέλου 31, 2057 Στρόβολος, Λευκωσία.

2. Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μετά από κλήρωση μια από τις πέντε διπλές προσκλήσεις για τις δύο συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια. Για κάθε έναν από τους τυχερούς, θα αναδειχθούν και αναπληρωματικοί.

3. Τα δώρα των νικητών είναι προσωπικά και αμεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

4. Νόμιμοι φόροι επί των δώρων, τέλη, κρατήσεις, δαπάνες για τη μεταφορά των τυχερών στα ξενοδοχεία και αεροδρόμια, καθώς και οποιαδήποτε άλλη δαπάνη απαιτείται για τη λήψη των δώρων, βαρύνουν τους τυχερούς.

5. Το 'Time Out' ή/και οι διοργανωτές, ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό ή νομικό ελάττωμα τυχόν παρουσιάσουν τα δώρα (συμπεριλαμβανομένης της αναβολή της ημερομηνίας της εκδήλωσης), καθώς και για οποιαδήποτε βλάβη τυχόν προκληθεί στους τυχερούς από τη χρήση των δώρων.

6. Τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευτούν στο Facebook του 'Time Out'.

7. Για την παραλαβή των δώρων οι τυχεροί θα πρέπει να προσέλθουν μέχρι 25 Ιουνίου 2018 στα γραφεία του Εκδοτικού Οίκου Δία και μετά από επίδειξη της ταυτότητάς τους, να πάρουν βεβαίωση περί της νίκης τους. Τυχεροί του διαγωνισμού που βραδύνουν και/ή δεν προσέρχονται μέχρι την προκαθορισμένη ημερομηνία στα γραφεία του Εκδοτικού Οίκου Δία για να παραλάβουν βεβαίωση περί της νίκης τους και/ή το δώρο τους, τότε αυτομάτως και χωρίς άλλη προειδοποίηση θα διαγράφονται από τη λίστα των τυχερών και το δώρο τους θα περιέρχεται στον αντίστοιχα αναπληρωματικό τυχερό.

8. Η συμμετοχή κάθε αναγνώστη στο διαγωνισμό και η γνωστοποίηση των στοιχείων του στο 'Time Out' και/ή διοργανωτές αποτελεί ρητή συγκατάθεσή του για τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων του από το 'Time Out΄και/ή τους διοργανωτές. Η συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων θα περιορίζεται για τους σκοπούς της διεξαγωγής του διαγωνισμού και θα είναι σύμφωνη με την κυπριακή νομοθεσία και τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό για την προστασία των δεδομένων 2016/679.

9. Το 'Time Out' και/ή διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ανακαλέσουν το διαγωνισμό, να τροποποιήσουν τους όρους του και να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκεια του με ανακοίνωση που θα δημοσιευθεί στην σελίδα του 'Time Out!' στο Facebook.

10. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να γνωρίζουν τους όρους και την προκήρυξη του διαγωνισμού και να τους αποδέχονται ανεπιφύλακτα.

11. Ο διαγωνισμός αρχίζει από 18/06/2018, και τελειώνει 22/06/2018.

USERS SAY

AGENDA

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες ακόμη

Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμα τραγουδούν απόψε στη Λευκωσία
ΜΟΥΣΙΚΗ

Θανάσης Παπακωνσταντίνου και Σωκράτης Μάλαμα τραγουδούν απόψε στη Λευκωσία

Η πιο επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία που ξεκίνησε τον Ιούνιο κλείνει πανηγυρικά τον Σεπτέμβριο, μ...

10 λόγοι για να πας Καλοπαναγιώτη το σαββατοκύριακο
GUIDE

10 λόγοι για να πας Καλοπαναγιώτη το σαββατοκύριακο

Εξερεύνησε ένα από τα πιο όμορφα ορεινά θέρετρα του νησιού που πραγματοποιεί αυτό το τριήμερο το 2ο ...

Ένα νέο εμπορικό κέντρο ανοίγει σε λίγες μέρες στη Λάρνακα
SHOPPING

Ένα νέο εμπορικό κέντρο ανοίγει σε λίγες μέρες στη Λάρνακα

Μάθε αποκλειστικά τα νέα εστιατόρια και καταστήματα που θα βρεις στο μικρό εμπορικό κέντρο της πόλης...

Η Φανερωμένη θα γεμίσει (και φέτος) μοτοσικλέτες

Προσεχώς

Things to Do
Η Φανερωμένη θα γεμίσει (και φέτος) μοτοσικλέτες
BACK TO TOP