Δημοσιεύθηκε στις 13.06.18

Ο πρώτος διαγωνισμός cocktail με βάση ένα αυθεντικό κυπριακό προϊόν!

The ZIVANA LOEL Challenge Cocktail Competition, για πρώτη φορά στην Κύπρο!

Λάρνακα
Δική σας βαθμολογία: 
Average: 5 (1 vote)
  • TIME OUT SAYS
  • USERS SAY
TIME OUT SAYS

Ο πρώτος παγκύπριος διαγωνισμός Zivana LOEL Challenge, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 12 Ιουνίου στο Old Market St. στη Λάρνακα.

Για πρώτη φορά, η ZIVANA LOEL, η πρώτη ζιβανία της Κύπρου προσκάλεσε bartenders να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν σε κριτική επιτροπή και κοινό, μοναδικά cocktails με βάση τα προϊόντα ZIVANA LOEL, ZIVANA Red και ZIVANA Gold.

Στόχος ήταν να αναδειχθεί η καταλληλόλητα της ZIVANA LOEL στη δημιουργία cocktails και αυτό να ενθαρρύνει τόσο τους bartenders όσο και το κοινό να δοκιμάσει και νέους τρόπους κατανάλωσης και απόλαυσης της ZIVANA LOEL.

Η ανταπόκριση ήταν ιδιαίτερα θερμή και δεκαεπτά ταλαντούχοι bartenders του νησιού διαγωνίστηκαν παρουσιάζοντας τα δικά τους μοναδικά cocktails εμπνευσμένα  από την αγαπημένη μας Zivana LOEL.

Η κριτική επιτροπή ανέδειξε νικητή του Zivana LOEL Challenge Cocktail Competition, τον Αλέξανδρο Draghia, από το Grand Resort με το Cocktail “The Secret Crush”, που με την άψογη εκτέλεση και παρουσίασή του συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία και πέραν του τίτλου κέρδισε το ταξίδι και τη συμμετοχή του στο φετινό Athens Bar Show, που θα γίνει τον Νοέμβριο στην Αθήνα.

Το δεύτερο και τρίτο βραβείο, έλαβαν οι: Χρίστος Τιρζλάκης, από το Madam με το cocktail “Evviva Ziva” και ο Στέλιος Αριστείδου με το cocktail “Sunday Village Memory”.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι: Αργύρης Αργυρού, Μπάμπης Καϊδαλίδης, Στυλιανός Λάμπρου και Πάμπος Πιττάκας οι οποίοι δοκίμασαν και αξιολόγησαν τις 17 δημιουργίες των διαγωνιζομένων, με κριτήρια την ανάδειξη του γευστικού προφίλ της ZIVANA LOEL, το άρωμα, τη γεύση, την παρουσίαση και την ονομασία του κάθε cocktail.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απένειμαν το πρώτο και δεύτερο βραβείο στους νικητές ο κ. Βασίλης Πετρίδης, CEO και ο κ. Γιώργος Τσακκιστός, Γενικός Διευθυντής  της Laiko Cosmos Trading.

Ο κ. Βασίλης Πετρίδης αναφέρθηκε στην ηγετική θέση της ZIVANA LOEL και επεσήμανε ότι “ο πρώτος αυτός παγκύπριος διαγωνισμός Zivana LOEL Challenge είναι μόνο το πρώτο, αλλά πολύ σημαντικό βήμα, για την εξέλιξη της ZIVANA LOEL και την επέκτασή της στον χώρο των cocktails, αναδεικνύοντας όχι μόνο το παραδοσιακό Κυπριακό απόσταγμα αλλά και την Κύπρο γενικότερα”.

Μετά τον διαγωνισμό ακολούθησε party όπου δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου και συνεργάτες της Laiko Cosmos Trading απόλαυσαν Zivana LOEL signature cocktails.

H Zivana LOEL, παράγεται από τo οινοποιείο LOEL και διανέμεται αποκλειστικά από την εταιρεία LaikoCosmos Trading Ltd.

Fb: https://www.facebook.com/ZivanaLOEL

Insta: zivanaloel

USERS SAY

AGENDA

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες ακόμη

Αυτό τo αναπαλαιωμένο αρχοντικό, με την υπέροχη αυλή, φιλοξενεί ένα μοντέρνο καφενείο
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Αυτό τo αναπαλαιωμένο αρχοντικό, με την υπέροχη αυλή, φιλοξενεί ένα μοντέρνο καφενείο

Το μαγαζί αυτό ουσιαστικά έχει το χαρακτήρα του καφενείου με μία σύγχρονη οπτική

Πρώτες εικόνες από ένα εμβληματικό ξενοδοχείο της Λεμεσού που μόλις ανακαινίστηκε
GUIDE

Πρώτες εικόνες από ένα εμβληματικό ξενοδοχείο της Λεμεσού που μόλις ανακαινίστηκε

Άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό, μόλις τις προηγούμενες μέρες κι εμείς σου παρουσιάζουμε τη νέα τ...

Ο καλύτερος καφές της Λευκωσίας, ανοίγει σύντομα στην Αγλαντζιά!
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Ο καλύτερος καφές της Λευκωσίας, ανοίγει σύντομα στην Αγλαντζιά!

Ο καλύτερος ίσως καφές που δοκιμάσαμε στην πρωτεύουσα, αποκτά αδερφάκι!

Η "Ηλέκτρα" του Ευριπίδη περιοδεύει το καλοκαίρι στα χωριά

Προσεχώς

Θέατρο
Η "Ηλέκτρα" του Ευριπίδη περιοδεύει το καλοκαίρι στα χωριά
BACK TO TOP