Δημοσιεύθηκε στις 17.08.18

Πού να βρεις λουκουμάδες αν είσαι στο χωριό

Απολαμβάνουμε λαχταριστούς λουκουμάδες στο χωριό

Δική σας βαθμολογία: 
No votes yet
  • TIME OUT SAYS
  • USERS SAY
TIME OUT SAYS

Φέτος τον Αύγουστο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο χωριό, για χαλάρωση, διασκέδαση και γιατί όχι, ζεστούς και τραγανούς λουκουμάδες, τους αποίους θα απολαύσεις κάτω από τη δροσιά των δέντρων.

Εμείς πάντως ψάξαμε, βρήκαμε και σου προτείνουμε 5 στέκια στο χωριό για να απολαύσεις λουκουμάδες, σε διάφορες παραλλαγές!

Αγρός
Αν ο δρόμος σου σε βγάλει στον Αγρό, στο κέντρο του χωριού, μπροστά στην εκκλησία της Παναγίας, θα βρεις τον μάστορα στο είδος, ονόματι The Boss, ο οποίος θα σου φτιάξει 2 ειδών λουκουμάδες (παραδοσιακούς και με νουτέλα). Ξεκινά κατά τις 18:30, οπότε απλά να είσαι εκεί.

Κάτω Πλάτρες
Αυτό το τριήμερο που έρχεται επιλέγουμε Πλάτρες και έχουμε πολλούς λόγους να το κάνουμε. Αρκεί να σου πω ότι στο Καφέ Αντώνης στις Πάνω Πλάτρες κάθε βράδυ στις 21.00 (για όλα τον Αύγουστο) διοργανώνονται βραδιές τόμπολας, με χρηματικά έπαθλα για τους τυχερούς. Το καλύτερο ωστόσο είναι ότι, το εν λόγω καφέστιατόριο φημίζεται και για τους τραγανούς λουκουμάδες του, τις βάφλες, τις κρέπες του και το δροσερό παγωτό που σου σερβίρει! 
Πληρ. 99 804292.

Χανδριά
Περνώντας από το χωριό Χανδριά, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην Κυπερούντα, κάνε στάση στο Οικογενειακό Κέντρο Η Πλατεία Των Κέδρων (25530053 & 99604946), όπου πέρα από παραδοσιακούς μεζέδες, θα σου σερβίρουν και σπιτικούς λουκουμάδες, που θα σε ενθουσιάσουν.

Μουτουλλάς
Στο χωριό Μουτουλλάς θα βρεις και τους λουκουμάδες της Πατρούς. Φτιάχνονται στο ιστορικό καφενείο του Μουτουλλά της επαρχίας Λευκωσίας, στο cafe Κυριακίδη, που προσφέρει ίσως τους δημοφιλέστερους λουκουμάδες του νησιού (σημείο μάλιστα αναφοράς της κοινότητας), με μεγάλη βεράντα και υπέροχη θέα. Οι ξακουστοί του λουκουμάδες μετρούν μία ιστορία ενενήντα ετών, ενώ η συνταγή τους παραμένει μυστική μέχρι και σήμερα.
(97689728) Ελευθερίας 43, Μουτουλλάς.

Καλοπαναγιώτης
Σε ένα από τα πιο διάσημα χωριά ττης Κύπρου, τον Καλοπαναγιώτη, θα απολαύσεις ζεστούς λουκουμάδες στον Άγιο Ιωάννς Λαμπαδιστή. Βρίσκεται δίπλα στο Μοναστήρι του Λαμπαδιστή.  Εδώ σερβίρονται Λουκουμάδες, σνακ και ποτά.  Λειτουργεί ως περίπτερο και καφενείο.
(99559287)

USERS SAY

AGENDA

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες ακόμη

Έρχεται νέο mall στο κέντρο της Λευκωσίας
SHOPPING

Έρχεται νέο mall στο κέντρο της Λευκωσίας

Το κτίριο θα έχει καθαρό εσωτερικό εμβαδόν 6.300 τ.μ με δύο υπόγεια.

Έρχεται η πρώτη παγκύπρια Γιορτή Μανιταριού
THINGS TO DO

Έρχεται η πρώτη παγκύπρια Γιορτή Μανιταριού

Γιορτή για το Μανιτάρι στο χωριό Σπήλια

Παραμυθούπολη Χριστουγέννων: οι συναυλίες και οι καλλιτέχνες
ΜΟΥΣΙΚΗ

Παραμυθούπολη Χριστουγέννων: οι συναυλίες και οι καλλιτέχνες

Ετοιμάσου να διασκεδάσεις με παιχνίδια, αγορά, και συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες 

Η μαγευτική παράσταση "Η Βασίλισσα του Χιονιού" έρχεται από την Ρωσία

Προσεχώς

Θέατρο
Η μαγευτική παράσταση "Η Βασίλισσα του Χιονιού" έρχεται από την Ρωσία
BACK TO TOP