Δημοσιεύθηκε στις 13.09.18

H πρώτη φυσική ζάχαρη χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη ήρθε στην Κύπρο

Μια αυστραλιανή καινοτομία, το LoGiCane έχει την ίδια γλυκύτητα και φυσική λειτουργικότητα με τη λευκή ζάχαρη, αλλά με μια σημαντικά χαμηλότερη GI

Δική σας βαθμολογία: 
No votes yet
  • TIME OUT SAYS
  • USERS SAY
TIME OUT SAYS

Το LoGiCane είναι η πρώτη παγκοσμίως φυσική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη (GI). Μια αυστραλιανή καινοτομία, το LoGiCane έχει την ίδια γλυκύτητα και φυσική λειτουργικότητα με τη λευκή ζάχαρη, αλλά με μια σημαντικά χαμηλότερη GI. Ανεξάρτητος έλεγχος από την Υπηρεσία Ερευνών Γλυκαιμικού Δείκτη του Πανεπιστημίου του Σίδνεί, το LoGiCane έχει χαμηλό GI των 50, σε σύγκριση με λευκή ζάχαρη που έχει μέσο GI 68-70.

Το LoGiCane είναι ένα φυσικό, υγιεινό προϊόν από ζαχαροκάλαμο
Το LoGiCane διατηεί περισσότερες φυσικές πολυφαινόλες, οργανικά οξέα και μέταλλα από ζαχαροκάλαμο. Δεν περιέχει χημικά πρόσθετα και δεν έχει τροποποιηθεί γενετικά. Το LoGiCane μπορεί να αντικατασταθεί πλήρως από την λευκή ζάχαρη.

Ανακαλύφθηκε ότι μια τεράστια ποσότητα πολύτιμων φυτοχημικών (ανιοξειδωτικών) απορρίφθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ραφιναρίσματος ζάχαρης. Οι επιστήμονες εντόπισαν το συστατικό ως πλούσια πηγή ανιοξειδωτικών πολυφαινολών (ενός τύπου φυτοχημικών). Περαιτέρω έρευνα τους οδηγεί στο να ανακαλύψουν ότι χρησιμοποιώντας μια νέα τεχνολογία φιλτρίασματος μεμβράνης, θα μπορούσαν φυσικά να εκχυλίσουν τις αναγνωρισμένες αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες και ναι τις διατηρήσουν με το σωστό ποσό για να παράγουν σταθερά μια χαμηλή GI ζάχαρη.

Η τρέχουσα παραγωγή ζάχαρης ουσιαστικά απομακρύνει ολή την καλοσύνη από τις μπάλες από ζαχαροκάλαμο και τις κατευθύνει στα ρεύματα αποβλήτων (η παραδοσιακή ραφινάρισμα της ακατέργαστης ζάχαρης αφαιρεί όλα τα βιοενεργά φυτοχημικά προίόντα). Η συγκράτητση των σωστών αντιοξειδωτικών φυτοχημικών στο σάκχαρο μειώνει την ποσότητα απορρόφησης γλυκόζης. Κατά ειρωνικό τρόπο, τα οφέλη αυτά επιτυγχάνονται από μια διαδικασία που συνεπάγεται λιηότερη βελτίωση του προίόντος από την τρέχουσα μέθοδο.

Οι σύγχρονες γεωργικές πρακτικές και η ραφινάρισμα ζάχαρης έχουν αναφερθεί ότι γενικά μειώνουν τα περισσότερα φυτοχημικά, μεταλλικά και πολυφαινόλες. Για το λόγο αυτό ορισμένοι διατολόγοι υποστηρίζουν ότι η ραφιναρισμένη ζάχαρη είναι μια 'θρεπτικη ουσία'. Εάν η αύξηση της κατανάλωσης πολυφαινολών στη διατροφή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο σοβαρών χρόνιων παθήσεων, Είναι προφανές ότι πρέπει να ενθαρρυνθεί η διατήρηση αυτών των πολύτιμων συστατικών στη ζάχαρη.

Μπορεί να ωφελήσει τη δημόσια υγεία 
Η ανάπτυξη του LoGiCane του επέτρεψε να γίνει μια εμπορική πραγματικότητα που μπορεί να ωφελήσει τη δημόσια υγεία. Το LoGiCane είναι πλέον διαθέσιμο από κορυφαίες εταιρείες λαινικής πώλησης τροφίμων.
Το LoGiCane υποστηρίζει τις αυστραλιανές κατευθυντήριες γραμμές του Συμβουλίου Εθνικών Συμβουλίων για την Υγεία και την Ιατρική Έρευνα, όπου τα πρόσθετα σάκχαρα συνιστώνται να καταναλώνονται με μέτρο, ως μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και ενεργού τρόπου ζωής.

Είμαστε ενθουσιασμένοι για την πρώτη παγκοσμιώς φυσική ζάχαρη ζαχαροκάλαμου χαμηλού GI που θα προσφέρει στους Αυστραλούς μια πιο υγιεινή και χαμηλή GI επιλογή στην κατηγορία ζάχαρης.

USERS SAY

AGENDA

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες ακόμη

7+1 λόγοι για μία μίνι εξόρμηση στο Όμοδος
GUIDE

7+1 λόγοι για μία μίνι εξόρμηση στο Όμοδος

Ένα από τα ομορφότερα χωριά της Κύπρου γιορτάζει τον Σεπτέμβριο και εμείς οργανώνουμε εκδρομή  ...

Brunch στο χωριό σε 8 μέρη που θα λατρέψεις
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Brunch στο χωριό σε 8 μέρη που θα λατρέψεις

Υπέροχο πρωινό με θέα την πανέμορφη κυπριακή φύση, λίγα μόνο χιλιόμετρα μακριά από την πόλη

Ένα σεμινάριο για όσους φοβούνται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο!
THINGS TO DO

Ένα σεμινάριο για όσους φοβούνται να ταξιδέψουν με αεροπλάνο!

Ξεπέρασε το φόβο σου για την πτήση, άμεσα!

Νέα ατομική έκθεση του Χρίστου Μιχαηλίδη

Προσεχώς

Τέχνη
Νέα ατομική έκθεση του Χρίστου Μιχαηλίδη
BACK TO TOP