Δημοσιεύθηκε στις 09.11.18

Η πρώτη Κινητή Τραπεζική Μονάδα της Eλληνικής Τράπεζας θα πηγαίνει σε 12 κοινότητες

Η πρώτη Κινητή Τραπεζική Μονάδα της Eλληνικής Τράπεζας ξεκινά την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και θα καλύπτει 12 κοινότητες

Δική σας βαθμολογία: 
No votes yet
  • TIME OUT SAYS
  • DETAILS
  • USERS SAY
TIME OUT SAYS

Την πρώτη Κινητή Τραπεζική Μονάδα, που θα ενισχύσει το δίκτυο καταστημάτων της, παρουσίασε η  Ελληνική Τράπεζα, την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στο Οινοποιείο Άης Αμπέλης στο Καλό Χωριό Κλήρου.

Οι Κινητές Τραπεζικές Μονάδες δημιουργήθηκαν μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας και της κοινωνικής προσφοράς της Τράπεζας προς τις κοινότητες της Κύπρου, κατανοώντας ότι δεν είναι πάντα εύκολη η πρόσβαση, ιδιαίτερα των κατοίκων των απομακρυσμένων περιοχών, σε τραπεζικές υπηρεσίες.

Στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης της Τράπεζας στη νέα εποχή, οι Μονάδες θα έχουν τη δυνατότητα ταυτόχρονης εξυπηρέτησης των πελατών τόσο της Ελληνικής Τράπεζας όσο και της πρώην ΣΚΤ. Οι υπηρεσίες που θα παρέχουν είναι παρόμοιες με αυτές που προσφέρονται από ένα κανονικό κατάστημα της Τράπεζας.  

Τα οχήματα των Κινητών Τραπεζικών Μονάδων παρουσιάζουν καινοτομίες στο σχεδιασμό τους και είναι κατασκευασμένες βάσει των ευρωπαϊκών κανόνων ασφαλείας και τηρούν όλες εκείνες τις προδιαγραφές, ώστε να παρέχουν άρτια εξυπηρέτηση και ευχάριστη εμπειρία στους πελάτες, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα σεβασμό προς το περιβάλλον. Είναι εξοπλισμένα μεταξύ άλλων με ΑΤΜ, ταμειακούς πάγκους, χώρους καθισμάτων, ενσωματωμένα κλιματιστικά, και με  ανελκυστήρες για τη διευκόλυνση της πρόσβασης ηλικιωμένων και ατόμων με αναπηρίες.

Στον χαιρετισμό του ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής δήλωσε τα εξής: “Κεντρικός άξονας της στρατηγικής μας είναι η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών μας. Στην Ελληνική Τράπεζα τηρούμε τις υποσχέσεις μας προς τους πελάτες μας και την κοινωνία ευρύτερα. Λίγες εβδομάδες μετά την ανάληψη των εργασιών του καλού συνεργατισμού η κινητή τραπεζική μονάδα είναι έτοιμη να  ενισχύει το δίκτυο των καταστημάτων μας, στηρίζοντας έτσι τις τοπικές κοινότητες και την ύπαιθρο». 

Η πρώτη Κινητή Τραπεζική Μονάδα που θα ενισχύσει το υφιστάμενο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας ξεκινά την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και θα καλύπτει 12 κοινότητες:

Η Τράπεζα, μετά την ολοκλήρωση και των τελευταίων απαραίτητων διεργασιών, αναμένεται να προβεί στην ανακοίνωση του δρομολογίου και της δεύτερης Κινητής Μονάδας στις αρχές Δεκεμβρίου.

DETAILS
Χρήσιμες πληροφορίες:
  • Τηλ. Επικ.:
  • E-mail:
USERS SAY

AGENDA

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δες ακόμη

Έρχεται νέο mall στο κέντρο της Λευκωσίας
SHOPPING

Έρχεται νέο mall στο κέντρο της Λευκωσίας

Το κτίριο θα έχει καθαρό εσωτερικό εμβαδόν 6.300 τ.μ με δύο υπόγεια.

Έρχεται η πρώτη παγκύπρια Γιορτή Μανιταριού
THINGS TO DO

Έρχεται η πρώτη παγκύπρια Γιορτή Μανιταριού

Γιορτή για το Μανιτάρι στο χωριό Σπήλια

Η Λεωφόρος Γερίου θα μεταμορφωθεί (και φέτος) σε Λεωφόρο Χριστουγέννων
THINGS TO DO

Η Λεωφόρος Γερίου θα μεταμορφωθεί (και φέτος) σε Λεωφόρο Χριστουγέννων

Με δωρεάν σούπα τραχανά, ζεστό κρασί ζωντανή μουσική, πρωτότυπα χειροποίητα δώρα και ...

Οι συναυλίες και το πρόγραμμα του Ipsonas Christmas Wonderland

Προσεχώς

Things to Do
Οι συναυλίες και το πρόγραμμα του Ipsonas Christmas Wonderland
BACK TO TOP